Loopbaancoaching

Mind your next step

Voor wie?

Dit traject staat volledig in het teken van het (her)ontdekken van een passende en gewenste loopbaanrichting. Op verschillende momenten in je carrière kan een bewuste pas op de plaats van toegevoegde waarde zijn. Aanleiding voor loopbaancoaching kan zijn dat je niet meer happy bent met wat je doet, dat je toe bent aan een  volgende carrièrestap, dat je niet zo goed weet wat past of kan, maar ook bij een misfit met de organisatie waar je werkt of een reintegratie na een burn-out. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intake gaan we in op jouw situatie. Iedere vraag is anders, maar gemiddeld genomen heb je 5 sessies nodig om resultaat te behalen. Een coachtraject duurt in totaal ongeveer 3-4 maanden.

Loopbaancoaching bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Optioneel: persoonlijk analyse op gedrag en drijfveren, bespreken resultaten
  • Verdiepende sessie over je dromen en passies met opdrachten
  • Verdiepende sessie over je talenten met opdrachten
  • Brainstormsessie naar aanleiding van inzichten en randvoorwaarden
  • Het maken van een persoonlijk actieplan

Wat is het resultaat?

Aan het eind van dit traject heb je niet alleen helder voor ogen welke functies bij je passen, maar beschik je ook over een concreet stappenplan om de baan van je dromen achterna te gaan. Je gaat de deur uit met een persoonlijk actieplan voor je loopbaan. Optioneel is dit inclusief een ondersteunend rapport over je gedragsstijl en je drijfveren.

Loopbaancoaching geeft je weer richting in je werk (en leven) en vergroot je zelfvertrouwen. De ene keer is het een bevestiging en de andere keer zorgt het voor verrassende inzichten. Maar altijd staat het voor groei van jezelf.

Plan direct een vrijblijvende intake