Over ons

No-nonsense

Continue reflecteren zit in ons DNA. Daarom werken wij landelijk uitsluitend met geaccrediteerde professionele coaches die zowel ruime ervaring in het bedrijfsleven hebben als het belangrijk vinden om in zichzelf te blijven investeren. Waar je ons verder aan herkent? Wij zeggen altijd: no-nonsense, betrokken én positief. Daar selecteren wij onze coaches op. Wij draaien er niet om heen en gaan voor resultaat. Maar opereren empathisch, persoonlijk en positief. Vanuit de wetenschap dat een positieve insteek in coaching het allerbeste resultaat oplevert.

Stuur mij meer informatie

Onze coaches
 • Kristel

  Senior Practitioner

  Haar achtergrond ligt in transformatiemanagement, haar hart bij het begeleiden van mensen in een (gewenst of noodzakelijke) verandering. Kristel coacht vanuit verbinding, intuïtie en altijd met een vleugje humor.

  Lees meer
 • Annemieke

  Senior Practitioner

  Communicatie is haar vak, de verbinding met mensen haar kracht. Met rust, rake vragen én overzicht helpt Annemieke je als coach stappen te zetten richting je doel. Mensen voelen zich bij haar snel op hun gemak.

  Lees meer
 • Eva

  Senior Practitioner

  Eva is opgeleid als psycholoog en communicatiewetenschapper. Als coach ontrafelt ze met zowel diepgang als luchtigheid patronen en belemmerende overtuigingen. Gevolg: je gaat naar huis met een verfrissend inzicht en plan.

  Lees meer
 • Philippe

  Senior Practitioner

  Philippe brengt met zijn ruime leidinggevende ervaring als mens een schat aan kennis, empathie en enthousiasme in tijdens zijn coaching. Hij werkt het liefst pragmatisch en visueel om coachees te helpen richting hun doel.

  Lees meer

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te borgen zijn al onze coaches gecertificeerd en aangesloten bij de NOBCO. Hiermee committeren wij ons aan de Ethische Code van de EMCC, die een professionele, transparante en uniforme werkwijze hanteert voor coaches. Hierin is opgenomen hoe je als beroepscoach omgaat met thema’s als professioneel en excellent handelen, contractering, integriteit, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Reviews over onze coaches
 • Ik heb een coachingstraject met Kristel doorlopen, één van de eigenaren van MindBuro. Ik vond het fijn om met haar te werken aan mijn vraagstukken. Haar doortastende aanpak: een goede mix van vragen stellen en oefeningen doen, hebben mij inzicht gegeven welke richting ik op wilde in mijn carriere. Dit resulteerde voor mij in een nieuwe stap in mijn carrière en heb ik nu weer mijn draai gevonden in een nieuwe baan. Wat ik als prettig ervaar is Kristel haar gevoel voor humor en een warme persoonlijkheid, ik beveel haar dan ook aan als coach voor welk vraagstuk je ook staat.

  Paula (41)

 • Hands-on en afgestemd op de gecoachte. De input van waar de sessies over gingen, stemde Annemieke af op concrete problemen waar ik tegenaan liep. Middels gesprekken werd daarna achterhaald waar het probleem vandaan kwam en hiervoor werden verschillende methodes en modellen gebruikt. Vervolgens werd hiermee aan de slag gegaan op een manier die bij mij paste. Zo ging ik gemakkelijker gesprekken in op mijn werk en behaalde zo dus ook sneller resultaten. Ik had niet verwacht dat er zoveel concrete acties uit zouden komen die ik direct kon toepassen. Dat vond ik erg fijn. Mijn doelen zijn zeker bereikt. Ik heb nu inzicht in welke mechanismen achter mijn problemen zitten, weet hoe ik hiermee om kan gaan en hoop dat dit steeds soepeler gaat richting onbewust bekwaam.

  Anoniem (31)

 • Ik had van tevoren niet gedacht en bedacht dat ik er zoveel uit zou halen. Er waren wat dat betreft echt wel eye-openers. Dit komt echt doordat Philippe een bepaalde openheid heeft en je totaal niet het gevoel geeft om in een bepaalde ‘hoek’ te gaan uitkomen. Hij laat je echt in je waarden (en haalt die waarden heel goed naar voren). Dat is echt een talent. Hij is erg rustig en hartelijk wat maakt dat je ook voelt dat het ok is om je kwetsbaar op te stellen.

  Frederique (44)

 • Wat ik zo fijn vind aan Eva als coach is dat ze én een warm persoon is met veel kennis, de juiste vragen weet te stellen, én op de juiste momenten de luchtigheid erin weet te houden. Het ene moment was ik in tranen omdat er een gevoelige snaar werd geraakt, en even later waren we samen aan het lachen. Juist die combinatie zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf durfde te zijn en altijd met een positief gevoel de sessie afsloot. Ik heb mezelf enorm zien groeien tijdens het coachtraject en gun iedereen Eva als coach.

  Nikki (26)

 • Annemieke toonde zich vanaf het begin professioneel en inhoudelijk erg bekwaam. We hebben van tevoren een duidelijke route kunnen uitstippelen en iedere sessie kunnen kijken naar het verloop en mijn persoonlijke groei. De communicatie was open en transparant en ik ervoer een grote mate van vertrouwelijkheid. Wanneer ik een uitdaging aankaartte, luisterde Anemieke altijd aandachtig en zorgde ze er met scherpe vragen voor dat we samen tot de kern van de zaak konden komen. Pas daarna keken we naar eventuele oplossingen of stappen om te zetten.

  Nick (29)

   

   

   

 • Ook ik heb een een coachingstraject met Kristel doorlopen. Hierbij heb ik met een open blik kunnen kijken wat ik wil en wat ik kan. Kristel heeft mij hierin heel goed begeleid. Ze is duidelijk en professioneel, maar ook vriendelijk, geïnteresseerd, betrokken en enthousiast. Dat werkte bij mij aanstekelijk. Haar manier van coachen me zeker geholpen om met vertrouwen een nieuwe stap in mijn carrière te maken.

  Menno (38)

 • Het doel is zeker bereikt. Ik heb door Philippe mooie inzichten gekregen en pas deze dagelijks toe in de praktijk. Mijn gesteld doel blijft een valkuil voor mij, maar ik weet dit nu beter te plaatsen doordat ik meer inzicht en tools heb gekregen.

  Lidia (35)

 • Heerlijk eerlijk. Rustig, maar met de juiste vragen op het goede moment. Annemieke zette me aan tot nadenken en gaf me het juiste zetje wat ik nodig had om dingen te veranderen.

  Hanneke (56)

 • Eva kwam tijdens ons traject al vrij snel tot de kern en heeft mij een aantal hele zinvolle en blijvende handvatten gegeven. Het is bijzonder hoe een kleine wijziging in perspectief zo een grote invloed kan zijn op hoe je in het leven staat.

  Constant (39)

 • Ik vond het in het traject met Philippe best wel confronterend en emotioneel op enige momenten. Dit heb ik echter wel als positief ervaren, omdat ik hierdoor echt mezelf moest openstellen en daardoor ook echt iets over mezelf heb geleerd.

  Anouk (27)

 • De coachingsessies met Eva waren zeer inzichtvol en gaven mij veel handvatten die ik kan toepassen in mijn loopbaan. Eva is heel bekwaam en sympathiek, waardoor ik makkelijk open kon zijn. Met als resultaat leuke en eye-opening gesprekken. Nu heb ik een betere work-life balance en weer meer plezier in mijn baan!

  Benthe (30)

 • Ben me door Kristel meer bewust van gedachtes en het “moeten” wat ik mezelf opleg. Hierdoor overspoelt het mij minder en kan ik er beter mee omgaan. Kristel is erg betrokken en vraagt goed door. Ze past in ieder gesprek andere technieken toe die het beste passen bij de situatie, dat vind ik heel prettig en zorgt voor een andere blik.

  Wendy (49)