Coachtrajecten

Wat doen onze coaches?

Een goede coach stelt vragen, is eerlijk en benoemt op een respectvolle manier wat hij of zij ziet, voelt of ervaart bij jou of bij één van je medewerkers. Onze coaches helpen je om inzichten te verkrijgen, patronen te ontdekken, je te ontwikkelen, stappen te zetten en zonodig gedrag te veranderen. Dat doen wij vanuit methodieken als ACT, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, NLP of Voice Dialogue. Wat wij inzetten is altijd afhankelijk van de persoon en de coachvraag. Naast toegang tot de veel gevraagde individuele coachsessiesfocus on you -, bieden wij ook coachtrajecten aan voor loopbaancoaching en leiderschapsontwikkeling.

Ik ontvang graag meer informatie

Onze coachtrajecten
 • Focus on you

  Hebben we niet allemaal onze eigen uitdagingen? Afhankelijk van jouw vraag gaan we met elkaar aan de slag. Veel voorkomende thema’s: work-life balance, discipline, timemanagement, perfectionisme, een kritische blik, assertiviteit, grenzen stellen en tactischer communiceren.

  Lees meer
 • Mind your (next) step

  Ben je niet (meer) gelukkig in je werk? Wil je weten wat echt bij je past en waar je passie en talenten liggen? Dan is dit traject van loopbaancoaching iets voor jou. Na een persoonlijke analyse en de nodige opdrachten ontwikkel je samen met je coach een concreet actieplan.

  Lees meer
 • Develop your leadership

  Goed leidinggeven blijft een uitdaging. Het maakt echt niet uit of het nieuw voor je is, of dat je jarenlang ervaring hebt. Onzeker zijn we soms allemaal. Dit leiderschapstraject is 100% persoonlijk en helpt jou door te groeien naar meer vertrouwen in jezelf als leider van een team.

  Lees meer

If it doesn’t challenge you,

it won’t change you

De 5 meest genoemde effecten van coaching

 1. Ik bereik mijn doelen sneller
 2. Mijn blinde vlekken zijn zichtbaarder
 3. Ik word zelfredzamer
 4. Ik ga gestructureerd aan de slag
 5. Ik investeer in mijzelf

Lees over het effect van coaching