Voor werkgevers

Coaching voor je medewerker(s)

Met het MindBuro maak je coaching toegankelijk voor je medewerkers. Dat kan incidenteel of als onderdeel van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt coaching voor je medewerkers inzetten voor o.a. stressmanagement, het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten of andere onderwerpen waar een medewerker in het werk tegenaan loopt. Ook kunnen wij een professionele coachpool voor je opzetten of een bestaande aanvullen met onze coaches die passen bij jouw organisatie en medewerkers. Wat ons heel duidelijk kenmerkt is dat al onze coaches zijn gericht op resultaat, het vergroten van veerkracht en het stimuleren van autonomie.

Vertel mij meer

 

Hoe werkt het?
 • Voorstel op maat

  We maken het liefst live kennis, maar snappen ook goed dat online of telefonisch soms makkelijker is. Na onze kennismaking ontvang je van ons een coachingsvoorstel op maat voor één of meerdere medewerkers.

 • Medewerkers informeren

  Zeg je ja tegen ons voorstel, dan is het tijd om je medewerker(s) te informeren. Je ontvangt hiervoor van ons een introductiemail met informatie die je één op één door kunt sturen naar betreffende collega(‘s).

 • De coaching kan beginnen

  Binnen twee werkdagen neemt één van onze coaches contact op met jouw medewerker. Samen plannen zij op korte termijn een intake op een locatie in de buurt. Alleen na een positieve eerste sessie zetten wij het coachtraject voort.

 • Evaluatie

  De inhoud van alle coachgesprekken is vanzelfsprekend vertrouwelijk. Wel krijg je van ons terugkoppeling over het proces en evalueren wij na afloop. Afhankelijk van hoe we zijn gestart, kan dat ook samen met medewerker en leidinggevende.

Persoonlijk ontwikkelbudget?

Goede werkgevers hebben voor hun medewerkers een bedrijfs- of persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar.

Dat kan binnen de loonsom van je medewerkers, opgenomen in de individuele arbeidsvoorwaarden, in de CAO of je kunt het beschikbaar stellen per persoon, per afdeling of zelfs je hele bedrijf. Aan jou de keuze hoe je dit wilt. Wij adviseren je hier graag in en richten het  vervolgens voor je in.

Lees meer

Is coaching voor je medewerkers duur? Keep this in mind
 • Wervingskosten per vacature

  Gemiddeld € 5.000, afhankelijk van functie oplopend tot € 20.000

 • Zoekduur per openstaande vacature

  Gemiddeld 5-6 maanden incl. opzegtermijn & inwerken

 • Kosten werkgever bij burn out

  Gemiddeld € 60.000 totaal per medewerker

 • Ziekteduur bij burn out medewerker

  Gemiddeld 9 maanden totaal per medewerker

 • Coachtraject werkgerelateerd

  Gemiddeld € 1075 totaal per medewerker

Make your employees understand you care about them more than you want them to care about you.